Der er opstillet en ny tøjcontainer på pladsen til storskrald. Tøjcontaineren er opstillet af Frelsens Hær, der bl.a. skriver følgende på deres hjemmeside:

Selvom vi i Danmark lever i et velfærdssamfund, hvor mange har det rigtig godt, så er der stadig flere fattige mennesker, som har svært ved at få den daglige økonomi til at hænge sammen. 

Det ser vi blandt andet i december, hvor et stigende antal familier søger julehjælp hos Frelsens Hær. I 2016 fik Frelsens Hær næsten 12.000 ansøgninger om julehjælp. Det betød at rekord mange familier – næsten 9000– fik julehjælp af Frelsens Hær. Julehjælpen er en vigtig katalysator for Frelsens Hærs sociale arbejde resten af året, fordi det som regel er gennem den kontakt, at familierne får mod på at deltage i andre aktiviteter, som kan hjælpe dem til at skabe varige forbedringer

Vi har gennem de sidste år haft stor succes med at skabe helhedsorienterede tilbud til udsatte familier, der kæmper med økonomiske, misbrugsrelaterede, sociale, psykiske problemer eller andre belastninger, der går udover børnene. Familierne støttes i at bryde uhensigtsmæssige handlemåder eller håndtere konkrete problemer. Vi arbejder hen imod at styrke forældrenes kompetence, så de kommer i job og skaber netværk, som kan styrke dem i varetagelsen af blandt andet deres forældreansvar. 

Men det er ikke kun fattige familier, vi hjælper. Frelsens Hær hjælper hvert år 160.000 mennesker her i landet. Hver dag er vi i kontakt med mennesker, som får mad i vores væresteder, hjemløse, der får en seng at sove i, nydanskere, der får etableret netværk gennem vores mentorordninger, ensomme, ældre, mennesker i livskrise og udsatte familier. Indenfor de sidste år er Frelsens Hær blevet evalueret af både Rambøll og SPUK og evalueringerne viser, at Frelsens Hærs projekter er en livsnerve for en stor gruppe af udsatte mennesker, og at projekterne i mange tilfælde hjælper brugerne til varige forbedringer.  
Ud over det sociale arbejde, der foregår lokalt i Frelsens Hærs korps rundt omkring i landet, driver Frelsens Hær børne- og ældreinstitutioner, hjem for hjemløse, krisecentre, væresteder m.v.

Frelsens Hær modtager hvert år mellem 7.000 – 8.000 tons tøj til genbrug. Frelsens Hærs genbrug har flere formål. For det første skaffer salget af genbrugstøj penge til Frelsens Hærs sociale arbejde i Danmark. For det andet er genbrug også godt for miljøet. På den måde ser vi genbrug som en mulighed for at give jorden en hvil, mens vi skaffer penge til hjemløse, fattige familier og andre udsatte her i landet. Samtidig er Frelsens Hærs genbrug også genbrug af mennesker. Selvom en stor del af arbejdet er baseret på frivillig arbejdskraft, så bruger vi også genbrugsvirksomheden til at give mennesker en ny chance i aktivering, jobtræning, fleksjob og andre former for beskæftigelse.